Storitve

Kakovostne vodne inštalacije

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne instalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.

Radiator Heating Installation

Pri našem delu uporabljamo ter vgrajujemo najsodobnejše materiale in opremo. V današnjem času sta glavni sestavini cevi sintezna polimera polipropilen in zamrežen polietilen. Takšne cevi so zelo lahke, upogljive, v notranjosti pa so gladke. Zelo dolgo prenašajo temperaturne obremenitve in visok tlak.

Izbira izvajalca je pri instalacijskih delih zelo pomembna odločitev, saj je življenjska doba vgrajenih novodobnih cevi tudi do 50 let in gre vedno za dolgoročno investicijo.

Instalacije je potrebno redno vzdrževati in po potrebi tudi servisirati.

Nudimo montažo:
– bide, bojler, cevi
– kad, kotlički, montaža grelnih teles
– radiatorji, namestitev in servisiranje vodovodne napeljave,
– nameščanje sanitarne opreme, peči,
– sanitarna oprema,
– školjke, tuš, umivalnik, vodovodna napeljava, WC.

Industrial piping 2

Strojne inštalacije

Imamo znanje in izkušnje za izvedbo najzahtevnejših ogrevalnih in hladilnih sistemov z upoštevanjem najnovejših smernic na področju regulacije in energetske učinkovitosti.  
 
Nudimo vam celovite rešitve:   
– montaža različnih ogrevalnih teles kot radiatorji, konvektorji, sevala, zračne zavese….,  
– interno ogrevanje objektov z razvodi iz črnih, brezšivnih, bakrenih, alumplast cevi, nerjavečih in plastičnih cevi za potrebe radiatorskega razvoda, talnega ogrevanja, bazenske tehnike ipd.,  
– zunanji cevovodi iz črnih šivnih, brezšivnih in predizoliranih cevi, izvedba vseh vrst ogrevalnih in hladilnih postaj, hladilnih stolpov,  
– izvedba sistemov kogeneracije,  
– razvodi tehničnih plinov,  
– izvedba centralnih nadzornih sistemov ter spremljanje rabe energije, optimizacije ogrevalnih sistemov.