O nas

ABV founders

Podjeje ABV CONSTRUCTION D.O.O. oz. (Vodoinstalater A.S. D.O.O.) je bilo ustanovljeno julija 2008, v Gornji Radgoni, Slovenija. Vodoinstalater A.S, D.O.O. se je ukvarjal z instalacijskimi deli na vodovodih, odvodih instalacijah, kanalizaciji, ogrevanju, hlajenju in prezračevanje.

ABV Construction
ABV Construction d.o.o.

Ime Vodoinstalater A.S. D.O.O. smo februarja 2018 spremenili v podjetje ABV CONSTRUCTION D.O.O. Podjetje je bilo aktivno med leti 2008 in 2011, ko se je ukvarjalo z manjšimi projekti in z malim številom zaposlenih. Na začetku leta 2012 smo se lotili večjih projektov in pričeli naše sodelovanje s podjetjem BLISK MONTAŽA D.D. na objektu ”Panvita Lipovci” ter projekt končali leta 2014.

Kot podjetje Vodoinstalater A.S. D.O.O. smo leta 2014 odprli nekaj manjših projektov v Nemčiji, kot npr. renoviranje hiš, prenove zunanjih in notranjih vodovodnih in odvodih instalacij. V letu 2015 smo se v podjetju Vodinstalater A.S. D.O.O. odločili za začasno mirovanje. Letos pa z novim, mladim in dinamičnim kadrom začenjamo znova v Sloveniji in tujini oz., v ostalih evropskih državah in s tem sledimo svojim svežim idejam in viziji. Kot cilj smo si zastavili visoko-kvalitetno in odlično opravljeno delo.

Storitve: vodovod, kanalizacija, ogrevanje in hlajenje ter ventilacija.